Јазик

дома>за нас>Профил на компанијата

Sophpower Electronics е основана во 2006 да се дизајнира и произведе целосна и обемна линија на програмибилни извори на напојување, Линеарни извори на напојување наизменична струја и напојување за напојување со висока моќност DC за да ги исполнат светските апликации. Сите капацитети се продаваат од независни претставници за продажба и дистрибутери низ целиот свет, сите испратени единици се поддржани на глобално ниво.


Мени