Јазик

дома>производи>>DC напојување со голема моќност

ДСП напојување со висока моќност во DC

карактеристики:

лИзлезна моќност до 150kW по единица, излезен напон до 1500V и излезна струја до 1500A.

лКористење на технологијата FPGA.

лСтандарден интерфејс RS232, опционален RS485 и GPIB интерфејс.

лCV / CC / CP модели за да задоволат различни видови на побарувања.

л3 Групи на напон, струја и моќност за брза меморија.

лСо функција за исклучување на меморијата, запомнете ги последните параметри за излез автоматски.

л16битови високопрецизен конвертер A / D за контрола и мерење на високопрецизен напон и струја.

лОпција далечинско чувство за намалување на падот на напонот предизвикано од должината на кабелот.


Донггуан Софтер Електроникс копродукции, Рибар

  • Информации за производи
  • спецификација
  • Анкетната
  • поврзани со производот

Напојување на напојување со висок напон во DC серија DSP користејќи PWM и FPGA технологија, има предности на сигурен квалитет, стабилни перформанси, висока моќност, висока струја, висок напон, низок бран на бран, брз преоден одговор, голема прецизност и висока резолуција.

Серија DSP може да понуди излезен напон, а струјата е до 1500V и 1500A, соодветно. Со своите високи перформанси, Серија DSP одговара на потребите за тестирање на EV мотор и компресор, PV инвертер, обновлива енергија, тест за квалитетно горење, или моќност на објектот совршено.спецификација

В

20-50kW модели

DSP-120-50kW модели

ДСП-2


80-150kW модели

DSP-3


80-150kW модели

DSP-4


Општи модели


DSP-5


Контактирајте не
Мени