Јазик

дома>производи>>Извор на напојување со наизменична струја>>Програмибилен извор на напојување со наизменична струја

AFC300 серии 3 фазен извор на напојување со висока моќност

карактеристики:
 • Трифазен излез од 10kVA-2000kVA.

 • 4 Мерење на напон на LED дисплеј, сегашната, фреквенција и моќност / PF.

 • Автоматски прекинувач за висок и низок опсег voltage 0-150V / 150.1-300V, или заклучен е со висок опсег од 1-300V.

 • Сеопфатна заштита вклучува над напон, над струјата, преку оптоварување, влез под напон и над температура со соодветни кодови за грешка.

 • Силен отпор на шок, можност да ги започнат товарите од 1/3 номинална моќност на напојувањето со наизменична струја директно.

 • Трифазно независно оптеретување, и способни да ја започнат секоја фаза одделно.

 • Излезен напон и фреквенција прилагодливи при излезна состојба.

 • Едноставно ракување со клуч за заклучување, копче за кратенка и копче.

 • Стандарден интерфејс RS232, опционален RS485 и GPIB интерфејс.

 • Со функција за исклучување на меморијата, запомнете ги последните параметри за излез автоматски.


Донггуан Софтер Електроникс копродукции, Рибар

 • Информации за производи
 • спецификација
 • Анкетната
 • поврзани со производот

Сериите AFC300 3 Извор на електрична енергија со голема моќност во фази е интегриран со IGBT / SPWM технологијата, едноставна работа, но обезбедува сигурен висококвалитетен чист синусен бран со излезна моќност до 2.000kVA, излезна фреквенција од 50 / 60Hz фиксна, 45-65Hz прилагодлив(тргнете 45-400Hz). AFC300 серијата е идеално решение за моќност за индустриски мотори со голема моќност, системи за климатизација и станици за електрично полнење.


спецификација

В

3 фазен влез 3 фазен излез (10kVA - 75kVA)

АФЦ-300-1

3 фазен влез 3 фазен излез (90kVA - 1000kVA)

АФЦ-300-2

Контактирајте не
Мени