Јазик

дома>производи>>Стабилизатор на напон>>Стабилизатор на напон без контакт

Стабилизатор на бесконтактен напон од серијата AVR

карактеристики:
  • LCD екран со голем екран се користи за прикажување на работен напон, динамично работна струја и разни работни состојби.

  • Анти-мешање, силна способност за прочистување, без изобличување на бранот.

  • Време на одговор â ‰ ms 40ms, компатибилен со сите оптоварувања.

  • Три фази се регулираат независно за да се обезбеди рамнотежа на излезниот напон.

  • Модуларен дизајн, собрание, дебагирање, замена и одржување се едноставни и брзи.

Донггуан Софтер Електроникс копродукции, Рибар

  • Информации за производи
  • спецификација
  • Анкетната
  • поврзани со производот

Регулатор на напон серија AVR е регулатор на напон без контакт со опсег на излезна моќност од 10KVA до 3000KVA, која прифаќа SCR нумеричка контрола на стабилизирање на технологијата на напон, и има голем опсег на компензација на индустриска моќност, висока прецизност и ефикасност до 99%. Се применува на целата електрична опрема.спецификација

В

Трифазен излез(10KVA-200KVAï¼

AVR-1

Трифазен излез ( 250KVA-2000KVA ï¼

AVR-2


Контактирајте не
Мени
{ззз:qqkf3}