Јазик

Технологијата ви дава повеќе време

DC напојување

Напојување на напојување со висок напон во DC серија DSP користејќи PWM и FPGA технологија, има предности на сигурен квалитет, стабилни перформанси, висока моќност, висока струја, висок напон, низок бран на бран, брз преоден одговор, голема прецизност и висока резолуција. Серија DSP може да понуди излезен напон, а струјата е до 1500V и 1500A, соодветно. Со своите високи перформанси, Серија DSP одговара на потребите за тестирање на EV мотор и компресор, PV инвертер, обновлива енергија, тест за квалитетно горење, или моќност на објектот совршено.

Гледај Повеќе

Извор на напојување со наизменична струја

Изворот на напојување со струја на сериите AFC е интегриран со IGBT / SPWM технологијата, едноставна работа, но обезбедува сигурен излезен напон и фреквенција за да се постигнат сите видови на индустриски побарувања. Овој извор на напојување AFC овозможува извонреден чист синусен бран со излезна моќност до 2.000kVA, THD помалку од 1% при отпорно оптоварување. дополнително, и обезбедува двоен излезен напон во опсег од 0-150V или 0-300V(се одлучат 0-600V), излезна фреквенција од 50 / 60Hz фиксна, 45-65Hz прилагодлив(тргнете 45-400Hz). На корисниците им е дозволено далечинско контролирање на оваа опрема преку стандарден интерфејс на RS232 или опционален RS485 .......

Гледај Повеќе

Избрана

Прелистајте ги нашите најпопуларни производи.
товари повеќе

ПРОИЗВОДИ

Мени