Gjuhe

home>Rreth nesh>Profili i kompanisë

Sophpower Electronics u themelua në 2006 për të hartuar dhe prodhuar një linjë të plotë dhe të gjerë të burimeve të energjisë elektrike të programueshme, Burimet lineare të energjisë AC dhe furnizimet me energji DC me fuqi të lartë për të përmbushur aplikacione në mbarë botën. Të gjitha pajisjet shiten nga përfaqësues dhe distributorë të pavarur të shitjeve në të gjithë botën, të gjitha njësitë e dërguara janë mbështetur globalisht.


Menu