Gjuhe

home>Produkte>>Burimi i rrymës elektrike>>Burimi linear i energjisë AC

Burimi i energjisë elektrike lineare e Serisë LFC100

Karakteristikat:

Burimi linear i energjisë AC i serisë LFC është i integruar me qarkun linear të amplifikimit për të siguruar zhurmë të ulët dhe qëndrueshmëri të lartë. Përdoruesit mund të zhvillojnë lehtësisht programe për të lehtësuar aplikime të ndryshme. Ky burim linear i energjisë siguron energji të pastër me THD më pak se 0.3% në 50 / 60Hz dhe jep një gamë të gjerë të tensionit të prodhimit njëfazor 0-300V (zgjedh.0-600V) ,3 faza 0-520V; diapazoni i vendosjes së frekuencës 45-500Hz i rregullueshëm, fikse 50 / 60Hz.

Elektronikë Dongguan Sophpower Co, Ltd

  • Informacione mbi produktet
  • Specifikim
  • hetim
  • Faqet Product

Prodhimi njëfazor nga 500VA-5kVA.

4 Matjet e ekranit LED të tensionit, aktual, frekuenca dhe fuqia / PF.

Tension automatik i diapazonit të lartë dhe të ulët : 0-150V / 150.1-300V automatik, ose 1-300V me rreze të lartë të kyçur.

Mbrojtja gjithëpërfshirëse përfshin mbi tensionin, mbi rrymën, mbi ngarkesë, hyrja nën tension dhe mbi temperaturën me kodet përkatëse të gabimit.

Rezistencë e fortë ndaj goditjes, në gjendje të fillojë ngarkesat e fuqisë nominale të barabartë të furnizimit me energji elektrike drejtpërdrejt.

Tensioni i daljes dhe frekuenca e rregullueshme në gjendjen e daljes.

Funksionojnë thjeshtë me çelësin e kyçjes, çelësi i shkurtorit dhe çelësi.

Ndërfaqja standarde RS232, ndërfaqja opsionale RS485 dhe GPIB.

Me funksion memorie fikje, mbani mend automatikisht parametrat e fundit të daljes.


Specifikim

Â

Model

LFC-105

LFC-110

LFC-120

LFC-130

LFC-150

Specifikimet e hyrjes

Faza

1Ï • 2W + PE

Tensioni

220V  ± 10%(Ju lutem   na kontaktoni për tension tjetër të hyrjes)

Frekuenca

50/60Hz  ± 5%

Specifikimet e Prodhimit

Kapaciteti

500VA

1kVA

2kVA

3kVA

5kVA

Faza

1Ï • 2W + PE

Rryma maksimale

0-150Diapazoni V

4.2A

8.4A

16.8A

25A

42A

0-300Diapazoni V

2.1A

4.2A

8.4A

12.5A

21A

Tensioni

Diapazoni i ulët(L-N)

0-150V e ndryshueshme (Zgjedhin.   0-300V.)

Diapazoni i lartë(L-N)

0-300V e ndryshueshme (Zgjedhin.   0-600V)

Përgjigja kalimtare

30ms

Frekuenca

50Hz, 60Hz, 4565Hz   Ndryshore(Zgjedhin. 45500Hz)

Shtrembërimi harmonik total(THD)

‰ ¤ 0.3%   (Ngarkesa rezistuese, Ngarkesa e plotë 1% )

Rregullimi i tensionit

‰ ¤ 1%

Rregullorja e ngarkesës

‰ ¤ 0.5%   (Ngarkesa rezistuese)

Rregullorja e frekuencës

‰ ¤ 0.01%

Efikasiteti

‰ ¥ 75% (   Në ngarkesë të plotë)

Mbrojtja

Mbi rrymën, Shkurt   Qarku, Mbi temperaturën ,Mbi ngarkesë ,Faza e mangët,   Mbrojtja e tensionit të ulët.

Kapaciteti i mbingarkesës

100%<Dalje  ‰ ¤110%   27min Prodhimi i prerë; 110%<Dalja -130% 10s Ndërprerja   dalja;

130%<Dalje  50150%   5s Prodhimi i prerë; 150%<Output Shkurtimi i daljes menjëherë.

Matja

Aktuale(RMS)

Rezolucioni: 1mA / 10mA ose   10mA / 100mA     Saktësia: 0.3% F.S.  ± 3   Numëron ± 0,1% / 100Hz

Tensioni(RMS)

Rezolucioni: 0.1V                                              Saktësia: 0.3% F.S.  ± 2   Numëron ± 0,1% / 100Hz

Frekuenca

Rezolucioni:   0.01Hz / 0,1Hz                             Saktësia:  0.3% F.S.  ± 2 Numëron ± 0,05% / 100Hz

Ambienti i punës

Temperatura e operimit

0  °  - 40 °  C /    32 °  - 104°  F

Lageshtia relative

10-90%,  (Jo-kondensues

Funksione

4 Shifrat LED Ekran

Tensioni, Aktuale,   Frekuenca

Ndërfaqja

RS232 (Zgjedhin. RS485, GPIB)

Funksioni i Kujtesës

Me memorje të fikjes   funksioni, mbani mend automatikisht parametrat e fundit të daljes.

Sinjali i daljes së sinkronizimit

Mbështetje

Mekanike   Specifikimet

Përmasat(W x H x   D)(mm)

480 x 176 x 540

480 x 267 x 540

430 x 888 x 650

Peshat(Kg)

40

50

65

80

100

Na kontaktoni
Menuja