Gjuhe

home>Produkte>Burimi i rrymës elektrike>Burimi i energjisë elektrike i programueshëm

Burimi i energjisë AC i Serisë AFC100

Features:

Burimi i energjisë AC i serisë AFC100S është i integruar me teknologjinë IGBT / SPW, funksionim i thjeshtë por siguron dalje më të pastër dhe të besueshme  tensionit dhe frekuencës për të arritur të gjitha llojet e kërkesave industriale.

Ky Burim Fuqie AFC100S Ac ofron valë sinusit të pastër me cilësi të lartë me vlerësim të fuqisë së daljes nga 500VA në 15kVA, THD më pak se 1% në ngarkesë rezistuese. Përveç kësaj, ky Burim Ac siguron diapazone të dyfishta të tensionit të daljes prej 0-150V ose 0-300V, frekuenca e daljes prej 50 / 60Hz fikse, 45-65I rregullueshëm(zgjedhin 45-400Hz). Përdoruesit lejohen të kontrollojnë në distancë këtë pajisje përmes ndërfaqes standarde RS232.

Elektronikë Dongguan Sophpower Co, Ltd

 • Informacione mbi produktet
 • Specifikim
 • hetim
 • Faqet Product
 • Prodhimi njëfazor nga 500VA-100kVA,dalje trefazore nga 10kVA-2000kVA.

 • 4 Matjet e ekranit LED të tensionit, aktual, frekuenca dhe fuqia / PF.

 • Tension automatik i diapazonit të lartë dhe të ulët : 0-150V / 150.1-300V automatik, ose 1-300V me rreze të lartë të kyçur.

 • Mbrojtja gjithëpërfshirëse përfshin mbi tensionin, mbi rrymën, mbi ngarkesë, hyrja nën tension dhe mbi temperaturën me kodet përkatëse të gabimit.

 • Rezistencë e fortë ndaj goditjes, në gjendje të fillojë ngarkesat e 1/3 fuqia nominale e furnizimit me energji AC drejtpërdrejt.

 • Ngarkim i pavarur tre faza, dhe të aftë për të filluar secilën fazë veç e veç.

 • Tensioni i daljes dhe frekuenca e rregullueshme në gjendjen e daljes.

 • Funksionojnë thjeshtë me çelësin e kyçjes, çelësi i shkurtorit dhe çelësi.

 • Ndërfaqja standarde RS232, ndërfaqja opsionale RS485 dhe GPIB.

 • Me funksion memorie fikje, mbani mend automatikisht parametrat e fundit të daljes.


Specifikim

 

AFC-100

Na kontaktoni
Menu