Gjuhe

home>Produkte>>Burimi i rrymës elektrike>>Burimi i energjisë elektrike i programueshëm

Seritë AFC300 3 Faza e burimit të energjisë elektrike me fuqi të lartë

Karakteristikat:
 • Prodhimi i tre fazave nga 10kVA-2000kVA.

 • 4 Matjet e ekranit LED të tensionit, aktual, frekuenca dhe fuqia / PF.

 • Tension automatik i diapazonit të lartë dhe të ulët : 0-150V / 150.1-300V automatik, ose 1-300V me rreze të lartë të kyçur.

 • Mbrojtja gjithëpërfshirëse përfshin mbi tensionin, mbi rrymën, mbi ngarkesë, hyrja nën tension dhe mbi temperaturën me kodet përkatëse të gabimit.

 • Rezistencë e fortë ndaj goditjes, në gjendje të fillojë ngarkesat e 1/3 fuqia nominale e furnizimit me energji AC drejtpërdrejt.

 • Ngarkim i pavarur tre faza, dhe të aftë për të filluar secilën fazë veç e veç.

 • Tensioni i daljes dhe frekuenca e rregullueshme në gjendjen e daljes.

 • Funksionojnë thjeshtë me çelësin e kyçjes, çelësi i shkurtorit dhe çelësi.

 • Ndërfaqja standarde RS232, ndërfaqja opsionale RS485 dhe GPIB.

 • Me funksion memorie fikje, mbani mend automatikisht parametrat e fundit të daljes.


Elektronikë Dongguan Sophpower Co, Ltd

 • Informacione mbi produktet
 • Specifikim
 • hetim
 • Faqet Product

Seria AFC300 3 Phase High Power AC Power Source është integruar me teknologjinë IGBT/SPWM, operacion i thjeshtë por siguron cilësi të besueshme të lartë pure sine valë me fuqi output deri në 2,000kVA, frekuenca e daljes prej 50 / 60Hz fikse, 45-65Hz i rregullueshëm(zgjedhin 45-400Hz). Seria AFC300 është zgjidhja ideale e fuqisë për motorët industrial me fuqi të lartë, sistemet e kondicionimit të ajrit dhe stacionet e ngarkimit elektrik.


Specifikim

 

3 hyrje fazë 3 dalje e fazës (10kVA – 75kVA)

AFC-300-1

3 hyrje fazë 3 dalje e fazës (90KVA – 1000kVA)

AFC-300-2

Na kontaktoni
Menuja