Gjuhe

home>Produkte>>Burimi i rrymës elektrike>>Burimi linear i energjisë AC

Seria lineare LFC300 3 Faza e burimit të energjisë elektrike

Karakteristikat:

Burimi linear i energjisë AC i serisë LFC300 është i integruar me qarkun e përforcimit linear për të siguruar zhurmë ultra të ulët dhe qëndrueshmëri të lartë. Përdoruesit mund të zhvillojnë lehtësisht programe për të lehtësuar aplikime të ndryshme, veçanërisht për komunikimin në rrjet, pajisje audio dhe video. Ky burim linear i energjisë siguron energji të pastër me THD lessthan 0.3% në 50 / 60Hz dhe jep një gamë të gjerë të tensionit të daljes 3 faza0-520V(Opt.1040V); diapazoni i vendosjes së frekuencës 45-400Hz(Zgjedhin. 300-800Hz) i rregullueshëm, fikse 50 / 60Hz.

Elektronikë Dongguan Sophpower Co, Ltd

  • Informacione mbi produktet
  • Specifikim
  • hetim
  • Faqet Product

Funksioni i kthimit të tensionit në distancë për të siguruar që voltazhi i provës është në përputhje me vlerën e cilësimit.

Rryma e ndërhyrjes deri në 5 herë(3 herë në 3 faza) të rrymës kulmore, duke i lejuar përdoruesit të aktivizojnë ngarkesat aktuale të mëdha(dmth. motorike, kompresor dhe kështu me radhë).

Në gjendje të shfaqë tensionin e fazës për fazë në mënyrë të pavarur.

Rregullimi në kohë reale për tensionin& frekuenca menjëherë për të kursyer kohën e nevojshme për provën.

Bllokimi i tasteve të shkurtoreve, duke parandaluar që të dhënat të modifikohen për shkak të ndonjë disoperacioni.

Ose paneli i përparmë ose një telekomandë RS-232 /485 kontrolli janë në dispozicion.

Matësi Precision True-RMS i volt, amperat dhe fuqia ose faktori i fuqisë për shfaqjet dhe raportet.

Funksioni STEP dhe RAMP: ideal për provat e ndryshimit të tensionit dhe frekuencës dhe zvogëlon në mënyrë efektive rrymën e ndezjes gjatë fillimit të motorit.


Specifikim

 

MODELILFC-303LFC-306LFC-309LFC-315LFC-320LFC-330LFC-345
INPUT SPECIFIKIMET
Fazat3W4W + Terren
Tensioni208, 220, 240 (3W+G), 380, 415, 480V (4W+G) ± 10%
Frekuenca50/60Hz ± 5%
Dalje SPECIFIKIMET
Vlerësuar Fuqia(kVA)36915203045
Maks Aktuale150V Diapazoni(A)8.416.825.2425484126
300V Diapazoni(A)4.28.412.621274263
Fazat3W4W + Terren
TensioniLinjë te Neutrale(V)0 - 150 V / 0 - 300 V Të zgjedhshme(zgjedh&nbsV;0-600V)
Line te Linjë(V)0 - 260 V / 0 - 520 V Të zgjedhshme(zgjedh V-1040V)
FrekuencaDiapazoni50/60Hz, 45-65Hz I rregullueshëm(zgjedhin.45-400Hz)
MatjaAktuale(RMS)Rezolucioni: 1mA / 10mA ose 10mA / 100mA Automatike Diapazoni 
Saktësia: ± 0.4% ± 0.3% F.S. ± 3 Numëron ± 0,1% / 100Hz
Tensioni(RMS)Rezolucioni: 0.1V
Saktësia: ± 0.2% 0.3% F.S. 2 Numëron ± 0,1% / 100Hz
FrekuencaRezolucioni: 0.01Hz / 0,1Hz Automatike Diapazoni
Saktësia: ± 0,1% ± 2 Numëron ± 0,05% / 100Hz
Total Harmonike Shtrembërimi(THD)≤ 0.3% (Rezistent Ngarkesë )
Tensioni Rregullorja≤ 0.5%
Ngarkesë Rregullorja≤ 0.5%
Frekuenca Rregullorja≤ 0.01%
Kurora Faktori≥ 3
MbrojtjaOver Aktuale, Shkurt Qarku, Over Temperatura,OMbinbsp;Ngarkesë ,Faza I mangët, Tension i ulët Mbrojtja, Alarmet
Efikasiteti≥ 75% ( në plot ngarkesa )
MJEDISORE
Operative Temperatura0° - 40° C / 32° - 104° F
Të afërm Lagështia10-90%,jo kondensues
SHPREHJE DHE KONTROLLET
4 Shifra LED MetraTensioni, Aktuale, Frekuenca,Power ose Fuqiar faktori(Opsionale)
Ndërfaqja RS-232 standarde(zgjedh RS-485)
MEKANIKE SPECIFIKIMET
Përmasat(W * H * D)(mm)600*470*430700*570*480700*1510*565
Peshat(Kg)150180210270320410520
Na kontaktoni
Menu