Gjuhe

Teknologjia ju jep më shumë kohë

Furnizimi me energji elektrike DC

Furnizimi me energji të lartë DC Power Series High Power duke përdorur teknologjinë PWM dhe FPGA, ka përparësitë e cilësisë së besueshme, performancë e qëndrueshme, fuqi e lartë, rrymë e lartë, tension të lartë, zhurmë e ulët e valëzimeve, përgjigje e shpejtë kalimtare, saktësi të lartë dhe rezolucion të lartë. Seritë DSP mund të ofrojnë tension dalës dhe rryma përkatësisht deri në 1500V dhe 1500A. Me performancën e tij të lartë, Seria DSP përshtatet me kërkesat e testimit të motorit EV dhe kompresorit, Inverter PV, energjia e rinovueshme, provë e djegies së cilësisë, ose fuqia e objektit në mënyrë të përkryer.

Shikoni më shumë

Burimi i rrymës elektrike

Burimi i energjisë AC i serisë AFC është i integruar me teknologjinë IGBT / SPWM, funksionim i thjeshtë por siguron tension dhe frekuencë të besueshme të daljes për të arritur të gjitha llojet e kërkesave industriale. Ky Burim Fuqie AFC Ac siguron valë sinusit të pastër me cilësi të lartë me fuqi dalëse deri në 2,000kVA, THD më pak se 1% në ngarkesë rezistuese. Përveç kësaj, dhe siguron interval të dyfishtë të tensionit të daljes prej 0-150V ose 0-300V(zgjedhin 0-600V), frekuenca e daljes prej 50 / 60Hz fikse, 45-65Hz i rregullueshëm(zgjedhin 45-400Hz). Përdoruesit lejohen të kontrollojnë në distancë këtë pajisje përmes ndërfaqes standarde të RS232 ose opsional RS485 .......

Shikoni më shumë

Të veçuara

Shfletoni produktet tona më të njohura.
ngarkoni më shumë

PRODUKTET

Menuja