Basa Sunda

Home>produk>Sumber Sumber AC>Sumber Listrik AC Liniar

Sumber LARU LFC100 Sumber Daya Liniar AC

Fitur:

Sumber LFC Series Linear AC Power terpadu sareng sirkuit amplar linier pikeun mastikeun bising anu lemah sareng stabilitas tinggi. Pamaké bisa gampang ngamekarkeun program pikeun ngagampangkeun aplikasi anu béda. Sumber listrik anu linier nyayogikeun kakuatan bersih kalayan THD kurang ti 0.3% di 50 / 60Hz sareng ngirimkeun kaluaran kaluaran kaluaran anu lega dina tahap fase 0-300V (milih.0-600V) ,3 fase 0-520V; frekuensi setting kisaran 45-500Hzadjustable, dibereskeun 50 / 60Hz.

Dongguan Sophpower Electronics Co., Ltd

  • Produk Émbaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
  • Produk patali

Kaluaran fase tunggal ti 500VA-5kVA.

4 Ukuran tegangan LED, ayeuna, frékuénsi sareng kakuatan / PF.

Saklar otomatis tinggi sareng low tegangan: 0-150V / 150.1-300V saklar otomatis, atanapi 1-300V rentang luhur dikonci.

Perlindungan komprehensif ngalangkungan voltase, leuwih ayeuna, langkung beban, input dina voltase sareng suhu pérak sareng kode kasalahan anu saluyu.

Rintangan anu kuat, tiasa ngamimitian beban kakuatan dipeunteun sami tina catu daya AC langsung.

Voltase kaluaran sareng frékuénsi dilereskeun dina kaayaan kaluaran.

Basajan beroperasi nganggo konci konci, potong kompas sareng kenop.

Panganteur standar RS232, pilihan RS485 sareng antarmuka GPIB.

Kalayan fungsi mémori pareum, émut parameter output terakhir otomatis.


spésifikasi

 

model

LFC-105

LFC-110

LFC-120

LFC-130

LFC-150

Spésifikasi Input

tahap

1ϕ2W + Péd

Voltaseu

220V  ± 10%(Punten   ngahubungi kami pikeun tegangan input anu sanés)

prekuensi

50/60Hz  ± 5%

Spésifikasi Kaluaran

kapasitas

500VA

1kVA

2kVA

3kVA

5kVA

tahap

1ϕ2W + Péd

Max Wayah

0-150Banjaran V

4.2A

8.4A

16.8A

25A

42A

0-300Banjaran V

2.1A

4.2A

8.4A

12.5A

21A

Voltaseu

Kisaran low(L-N)

0-150V Variabel (Milih.   0-300V.)

Jangkung Tinggi(L-N)

0-300V Variabel (Milih.   0-600V)

Réspon Tanggapan

30Ibu

prekuensi

50Hz, 60Hz, 45~ 65Hz   Variabel(Milih. 45~ 500Hz)

Panyebaran Harmonic Jumlah(THD)

≤ 0.3%   (Beban tahan, Beban pinuh 1% )

Pangaturan Tegangan

≤ 1%

Peraturan Beban

≤ 0.5%   (Beban tahan)

Peraturan Frékuénsi

≤ 0.01%

episiensi

≥ 75% (   Dina sarat beban)

Perlindungan

Sora-ayeuna, pendek   sirkuit, Suhu Suhu ,Saliwat Beban ,Fase Kurang,   Perlindungan tegangan low.

Beban Kapasitas

100%<Output  ≤110%   27mnt cut off; 110%<Kaluaran ≤130% 10an Cut-off   outphasil

130%<hasil  ≤150%   5s Kaluaran pareum; 150%<Kaluaran geura kaluar-kaluaran.

Pangukuran

ayeuna(RMS)

resolusi: 1mA / 10mA atanapi   10mA / 100mA     Katepatan: 0.3% F.S.  ± 3   Diitung ± 0,1% / 100Hz

Voltaseu(RMS)

resolusi: 0.1V                                              Katepatan: 0.3% F.S.  ± 2   Diitung ± 0,1% / 100Hz

prekuensi

resolusi:   0.01Hz / 0.1Hz                             Katepatan:  0.3% F.S.  ± 2 Diitung ± 0,05% / 100Hz

Pagawean Lingkungan

Suhu operasi

0  °  - 40 °  C /    32 °  - 104°  F

kalembaban relatif

10-90%,  (Non-condensing)

fungsi

4 Digit Pintonan LED

Voltaseu, ayeuna,   prekuensi

Panganteur

RS232 (Milih. RS485, GPIB)

Fungsi Memori

Kalayan mémori anu pareum-pareum   fungsi, émut parameter output terakhir otomatis.

Sinyal Kaluaran Sinyal

sokongan

mesin   spésifikasi

dimensi(W x H x   D)(mm)

480 x 176 x 540

480 x 267 x 540

430 x 888 x 650

Beurat(Kg)

40

50

65

80

100

Taros Kami
Menu