Basa Sunda

Bumi>produk>Sumber Sumber AC>Sumber Daya AC anu tiasa diprogram

Sumber ACC100 Series AC Power Source

Fitur:

Sumber ACC100S Series AC Power terpadu sareng IGBT / SPWMtechnology, operasi saderhana tapi nyadiakeun parantos langkung bersih sareng dipercaya  tegangan sareng frekuensi pikeun ngahontal sadaya jinis sarat industri.

Sumber Daya AFC100S Ac ieu nawiskeun gelombang sinus anu kualitasna luhur sareng rating outputpower ti 500VA ka 15kVA, Kitu kirang ti 1% di résistansi beban. Sajaba, Sumber Ac ieu nyayogikeun output kaluaran tegangan dobel tina 0-10050 atanapi 0-300V, frekuensi kaluaran 50 / 60Hz dibereskeun, 45-65Henteu tiasa dibenerkeun(milih 45-400Hz). Pangguna diidinan jarak jauh ngontrol tingkatan ieu via antarmuka RS232 standar.

Dongguan Sophpower Electronics Co., Ltd.

  • Produk Émbaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
  • Produk patali
  • Kaluaran fase tunggal ti 500VA-100kVA,tilu fase kaluaran tina 10kVA-2000kVA.

  • 4 Ukuran tegangan LED, ayeuna, frékuénsi sareng kakuatan / PF.

  • Saklar otomatis tinggi sareng low tegangan: 0-150V / 150.1-300V saklar otomatis, atanapi 1-300V rentang luhur dikonci.

  • Perlindungan komprehensif ngalangkungan voltase, leuwih ayeuna, langkung beban, input dina voltase sareng suhu pérak sareng kode kasalahan anu saluyu.

  • Rintangan anu kuat, tiasa ngamimitian beban tina 1/3 kakuatan dipeunteun tina pasokan listrik tina AC langsung.

  • Tilu fase loading bebas, sareng tiasa ngamimitian tiap fase kapisah.

  • Voltase kaluaran sareng frékuénsi dilereskeun dina kaayaan kaluaran.

  • Basajan beroperasi nganggo konci konci, potong kompas sareng kenop.

  • Panganteur standar RS232, pilihan RS485 sareng antarmuka GPIB.

  • Kalayan fungsi mémori pareum, émut parameter output terakhir otomatis.


spésifikasi

Â

AFC-100

Taros Kami
Ménu