Basa Sunda

Home>produk>Sumber Sumber AC>Sumber Daya AC anu tiasa diprogram

Séri AFC1300 1 fase pikeun 3 Fase Sumber Daya AC

Fitur:

3~ 15kVA
Seri AFC1300 1 fase pikeun 3 fase Sumber Daya AC dihijikeun sareng desain IGBT / SPWM, operasi saderhana tapi nyayogikeun tegangan kaluaran anu dipercaya sareng frekuensi pikeun ngahontal sagala jinis sarat industri. Sumber Asalna Daya AFC1300 Series nyadiakeun gelombang sinus murni anu kualitas luhur 3 kaluaran fase ti 3-15kVA.

Dongguan Sophpower Electronics Co., Ltd

  • Produk Émbaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
  • Produk patali

Tilu kaluaran kakuatan fase ti 3-15kVA.

Kaluaran Pilihan kaluaran anu lega antara 0-600Vac sareng kisaran frékuénsi 45-500Hz.

4 Tampilan LED pikeun nunjukkeun pangukuran tegangan, ayeuna, frekuensi sareng kakuatan / kakuatan faktor.

Desain modul kakuatan sareng ukuran kompak kanggo pangropéa langkung gampang sareng dénsitas kakuatan anu saé.

Perlindungan komprehensif ngalangkungan voltase, leuwih ayeuna, langkung beban, input dina tegangan sareng langkung suhu sareng kode kasalahan anu saluyu.

Tilu fase kontrol mandiri sareng nampilkeun tegangan fase unggal fase.

Boh panel hareup atanapi jarak jauh standar RS232(opsional RS485) kontrol panganteur sayogi.

Precision Leres-RMS meter volt, amps sareng kakuatan atanapi faktor kakuatan pikeun pidangan sareng laporan.


spésifikasi

 

MODELAFC-1303AFC-1306AFC-1309AFC-1315
INPUT SPESIFIKASI
Bulan1Ø2W + Taneuh
Voltaseu220V / 120V ± 10%(Punten hubungan urang keur nu lain Voltaseu )
prekuensi50/60Hz ± 5%
OUTPUT SPESIFIKASI
dipeunteun kakuatan(kVA)36915
Max ayeuna150V Banjaran(A)8.416.82542
300V Banjaran(A)4.28.412.521
Bulan3Ø4W + Taneuh
VoltaseuJalur ka Nétral(V)0 - 150 V / 0 - 300 V Dipilih
Line ka Jalur(V)0 - 260 V / 0 - 520 V Dipilih
prekuensiBanjaran50/60Hz, 45-65Hz bisa diatur(opt.45-400Hz)
Pangukuranayeuna(RMS) resolusi: 1mA / 10mA atawa 10mA / 100mA Otomatis Banjaran 
Katepatan: ± 0,4% ± 0.3% F.S. ± 3 Diitung ± 0,1% / 100Hz
Voltaseu(RMS)resolusi: 0.1V
Katepatan: ± 0,2% ± 0,3% F.S. ± 2 Diitung ± 0,1% / 100Hz
prekuensiresolusi: 0.01Hz / 0.1Hz Otomatis Banjaran
Katepatan: ± 0,1% ± 2 Diitung ± 0,05% / 100Hz
total Harmonik Panyimpangan(THD)≤ 1% (Tahan tahan Load, Pinuh momotd 2% )
Voltaseu Aturan≤ 1%
momot Aturan≤ 1%
prekuensi Aturan≤ 0.01%
Crest Faktor3
PerlindunganOver ayeuna, pendek sirkuit, Over suhu,Over&nbdi luhuromot ,tahap Kurang,               Tegangan low Perlindungan, Alarem
episiensi≥ 85% ( di pinuh momot )
LINGKUNGAN
operasi suhu0° - 40° C / 32° - 104° F
dulur Humid10-90%,non-condensing
TAMPILAN JEUNG KAWALAN
4 Digit LED MéterVoltaseu, ayeuna, prekuensi,Power atawa&nbkakuatanwer faktor(meunang milih)
Panganteur RS-232 standar(milih. RS-485)
MEKANIKA SPESIFIKASI
dimensi(W * H * D)(mm)480x470x600510x775x720
Beurat(Kg)120150180210
Taros Kami
Menu