Basa Sunda

Bumi>produk>Sumber Sumber AC>Sumber Daya AC anu tiasa diprogram

Séri AFC200 1 fase Sumber AC Daya Tinggi

Fitur:

10~ 100kVA

Seri AFC200 1 Phase High Power AC PowerSource diintegrasikeun sareng téknologi IGBT / SPWM, nawiskeun rating kakuatan kaluaran tunggal-phasehigh tina 10kVA ka 100kVA, Kitu kirang ti 1% beban atresistis. Sajaba, Sumber Ac ieu nyayogikeun dual outputvoltage ganda tina 0-150V atanapi 0-300V, frekuensi kaluaran 50 / 60Hz dibereskeun, 45-65Hz dilereskeun(milih 45-400Hz). Pangguna diidinan jarak jauh ku alat kontrol via antarbeungeut standar RS232.

Dongguan Sophpower Electronics Co., Ltd.

  • Produk Émbaran
  • spésifikasi
  • panalungtikan
  • Produk patali
  • Kaluaran fase tunggal ti 500VA-100kVA,tilu fase kaluaran tina 10kVA-2000kVA.

  • 4 Ukuran tegangan LED, ayeuna, frékuénsi sareng kakuatan / PF.

  • Saklar otomatis tinggi sareng low tegangan: 0-150V / 150.1-300V saklar otomatis, atanapi 1-300V rentang luhur dikonci.

  • Perlindungan komprehensif ngalangkungan voltase, leuwih ayeuna, langkung beban, input dina voltase sareng suhu pérak sareng kode kasalahan anu saluyu.

  • Rintangan anu kuat, tiasa ngamimitian beban tina 1/3 kakuatan dipeunteun tina pasokan listrik tina AC langsung.

  • Tilu fase loading bebas, sareng tiasa ngamimitian tiap fase kapisah.

  • Voltase kaluaran sareng frékuénsi dilereskeun dina kaayaan kaluaran.

  • Basajan beroperasi nganggo konci konci, potong kompas sareng kenop.

  • Panganteur standar RS232, pilihan RS485 sareng antarmuka GPIB.

  • Kalayan fungsi mémori pareum, émut parameter output terakhir otomatis.


spésifikasi

Â

3 fase input kaluaran fase tunggal (10kVA - 100kVA)

AFC-200

Taros Kami
Ménu