Basa

Bumi>Produk>Sumber Daya AC>Sumber Daya AC Linear

LFC300 Series linier 3 Fase Sumber Daya AC

Fitur:

Sumber LFC300 Series Linear AC Power dihijikeun sareng sirkuit amplifikasi linier pikeun mastikeun noise ultra-low sareng highstability. Pangguna tiasa gampang ngembangkeun program pikeun ngagampangkeun aplikasi anu béda khususna komunikasi jaringan, audio sareng pakakas vidéo. Sumber kakuatan liniér ieu nyayogikeun kakuatan bersih ku THD kirang 0.3% dina 50 / 60Hz sareng nganteurkeun kisaran tegangan kaluaran anu lega 3 fase 0-520V(Milih.1040V); rentang setting frékuénsi 45-400Hz(Milih. 300-800Hz) bisa diatur, dibereskeun 50 / 60Hz.

Dongguan Sophpower Electronics Co., Ltd.

  • Émbaran Produk
  • Spésifikasi
  • Panilitian
  • Produk Patali

Fungsi umpan balik tegangan jauh pikeun mastikeun voltase tés saluyu sareng nilai setting.

Lebetkeun arus dugi ka 5 kali(3 waktos di 3 fase) tina arus puncak, ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaktipkeun beban ayeuna ageung inrush(nyaéta. motor, kompresor sareng sajabina).

Mampuh mikeun voltase fase per fase sacara mandiri.

Pangaluyuan waktos-nyata pikeun tegangan& frékuénsi instan pikeun ngahémat waktos anu diperyogikeun pikeun tés.

Konci konci jalan pintas, nyegah data tina dirobah kusabab disoperasi.

Boh panel payun atanapi jauh RS-232 /485 kadali sayogi.

Precision True-RMS méter volt, amps sareng kakuatan atanapi faktor kakuatan pikeun tampilan sareng laporan.

LANGKAH jeung fungsi RAMP: idéal pikeun voltase sareng tés variasi frékuénsi sareng sacara efektif ngirangan arus inrush nalika ngamimitian motor.


Spésifikasi

Â

MODELLFC-303LFC-306LFC-309LFC-315LFC-320LFC-330LFC-345
INPUT SPESIFIKASI
Fase3Ø4W + Taneuh
Voltaseu208, 220, 240 (3W+G), 380, 415, 480V (4W+G) Â ± 10%
Frékuénsi50/60Hz ± 5%
OUTPUT SPESIFIKASI
Dipeunteun Kakuatan(kVA)36915203045
Max Ayeuna150V Kisaran(A)8.416.825.2425484126
300V Kisaran(A)4.28.412.621274263
Fase3Ø4W + Taneuh
VoltaseuJalur ka Nétral(V)0 - 150 V / 0 - 300 V Dipilih(milih 0-600VV
Line ka Jalur(V)0 - 260 V / 0 - 520 V Dipilih(milih. 0-1040VV
FrékuénsiKisaran50/60Hz, 45-65Hz Disaluyukeun(milih.45-400Hz)
PangukuranAyeuna(RMS)Resolusi: 1mA / 10mA atawa 10mA / 100mA Otomatis Kisaran 
Katepatan: ± 0,4% ± 0,3% F.S. ± 3 Cacah ± 0,1% / 100Hz
Voltaseu(RMS)Resolusi: 0.1V
Katepatan: ± 0,2% ± 0,3% F.S. ± 2 Cacah ± 0,1% / 100Hz
FrékuénsiResolusi: 0.01Hz / 0,1Hz Otomatis Kisaran
Katepatan: ± 0,1% ± 2 Cacah ± 0,05% / 100Hz
Total Harmonis Panyimpangan(THD)≤ 0.3% (Résistip ngamuat )
Voltaseu Aturan≤ 0.5%
ngamuat Aturan≤ 0.5%
Frékuénsi Aturan≤ 0.01%
Crest Faktor≥ 3
PanyalindunganOver Ayeuna, pondok Sirkuit, Over Suhu,Over&nbLeuwihgamuat ,Fase Kakurangan, Low-tegangan Panyalindungan, Alarem
Efisiensi≥ 75% ( di pinuh beban )
LINGKUNGAN
Operasi Suhu0° - 40° C / 32° - 104° F
Relatip Kalembaban10-90%,non-condensing
Némbongkeun AND KAWALAN
4 Angka LED MéterVoltaseu, Ayeuna, Frékuénsi,Power atawa&nbKakuatanwer faktor(Pilihan)
Panganteur RS-232 standar(milih. RS-485)
MEKANIKAL SPESIFIKASI
Diménsi(W*H*D)(mm)600*470*430700*570*480700*1510*565
Beurat(Kg)150180210270320410520
Taros Kami
Ménu
{zzz:qqkf3}